Насловна Најновије Вишковић: Очувати стабилност и економски просперитет

Вишковић: Очувати стабилност и економски просперитет

187
0

Мандатар Републике Српске Радован Вишковић нагласио је да се изазовна геполитичка ситуација нужно рефлектује и на Српску, те да нова влада мора бити у стању да се адекватно носи са изазовним временима у којим ће дјеловати, водећи Републику Српску путем очувања стабилности и економског просперитета.

У оквиру консултација са политичким партијама, Вишковић је данас у Бањалуци разговарао са делегацијом Социјалистичке партије Српске /СПС/, предвођеном предсједником странке Гораном Селаком, којима је представио кључне приоритете будуће владе Републике Српске.

Вишковић је навео да у процесу консултација од свих политичких партија, па тако и СПС-а, очекује квалитетне и стручне кадровске приједлоге за састав будуће владе, саопштено је из Бироа Владе Српске за односе са јавношћу.

Представници СПС-а изразили су пуну приврженост представљеним програмским начелима, те истакли да су заинтересовани да у пуном капацитету учествују у раду будуће владе, као и да подрже све квалитне иницијативе с циљем свеопштег напретка Републике Српске.

ИЗВОРсрна
Претходни текстДодик: Лажни празник БиХ – антифашизам по сарајевском моделу
Сљедећи текстВишковић: Партије да предложе квалитетне кадрове