Насловна Најновије Вишковић: Приоритет очување економске и политичке стабилности

Вишковић: Приоритет очување економске и политичке стабилности

155
0

Мандатар за састав нове Владе Републике Српске Радован Вишковић захвалио је данас предсједнику Српске Милораду Додику за повјерење које му је указао додијеливши му мандат за састав нове Владе.

– Хвала предсједнику на указаном повјерењу да мандат за састав нове Владе Српске, послије четири године, припадне поново мени. У будућем периоду, то ми је велика част и привилегија, али и одговорност – рекао је Вишковић.

Вишковић, који је на челу Владе био протекле четири године, истакао је да је Влада у овом периоду испунила дата обећања, трудећи се да очува економску стабилност и надлежности Српске.

– У претходном периоду сачувана је економска и политичка стабилност Републике Српске, што ће бити приоритет и у наредном периоду – рекао је он.

Вишковић је навео да је важно шту су и послодавци и синдикати прихватили чињеницу да ће наставити да предводи Владу Српске.

– Наш циљ је социјално праведније и демографски одрживо друштво. Очекујем од нових министара да савјесно извршавају своје обавезе – рекао је он.

ИЗВОРртрс
Претходни текстКлачар: Дјеловали смо против поледице на путевима, посипање пијеском спекулације
Сљедећи текстАкција „Безбједна вожња у зимским условима“