Насловна Најновије Вишковић у Милићима положио вијенац палим српским борцима

Вишковић у Милићима положио вијенац палим српским борцима

190
0

Премијер Републике Српске Радован Вишковић данас је у Милићима, поводом Дана општине – 31. марта, положио вијенац палим српским борцима у Одбрамбено-отаџбинском рату на Централни споменик у Парку великана.

Пошту палим српским јунацима одали су и општински званичници, као и представници организација проистеклих из Одбрамбено-отаџбинског рата.

Обиљежавање Дана општине биће настављено у сали Скупштине општине, радним састанком са амбасадором Руске Федерације у БиХ Игором Kалабуховим, након чега ће услиједити свечана сједница на којој ће бити уручене општинске награде и признања појединцима, институцијама, удружењима и организацијама који су допринијели развоју Милића у прошлој години.

Признање „Златни грб општине Милићи“ са признањем „Повеља општине Милићи“, биће уручено Јавној установи „Воде Републике Српске“ и Покрајинској влади Војводине.

„Грб општине Милићи“ са признањем „Повеља општине Милићи“, биће додијељени и Организацији резервних војних старешина Нова Пазова, на челу са предсједником Зденком Гашићем, те Миливоју Ћирковићу и Браниславу Спасојевићу.

„Златна повеља општине Милићи“ постхумно ће бити додијељена Радомиру Димитрићу. „Посебна повеља општине Милићи“ биће уручена трговини и пекари „САН“, а „Повељу општине Милићи“ добиће „Призма“.

У програму обиљежавања Дана општине, планирана је и посјета новоизграђеној производној хали у Индустријској зони Подгора.

За крај данашњег обиљежавања планиран је свечани ручак у Спортској дворани у Милићима.

ИЗВОРсрна
Претходни текстИсточно Ново Сарајево: У пожару на паркингу оштећена три возила
Сљедећи текстAнкара одобрила захтјев Финске за учлањење у Алијансу