Насловна Најновије Власеница: “Буди хуман!“ – хуманитарна акција за Милоша Божовића

Власеница: “Буди хуман!“ – хуманитарна акција за Милоша Божовића

175
0
На иницијативу Савјета ученика СШЦ „Милорад Влачић“ из Власенице, Актив професора физичког васпитања организовао је вишедневни, хуманитарни турнир у малом фудбалу и кошарци, а његов циљ је прикупљање новчаних средстава за наставак лијечења Милоша Божовића, који је у јулу прошле године добио могућност лијечења матичним ћелијама у Москви, а које износи 120.000 евра.

Одржавање хуманитарног турнира у малом фудбалу почело је данас, 2. марта, а биће настављено сутра, 3. марта, са почетком од 11.45 часова, док су 6. и 7. март резервисани за турнир у кошарци. У спортској дворани постављене су обиљежене кутије за донације. Организатори апелују на све људе добре воље да се прикључе акцији, те помогну у прикупљању средстава за Милошево лијечење.
 
Божовић је био голман јуниорске екипе Фудбалског клуба „Славија“ из Источног Сарајева, а на утакмици 2014. године доживио је тешку повреду главе и пао у кому.
У Републици Српској је активан и хуманитарни број 1412 за наставак лијечења Милоша Божовића. Акција ће трајати до 31. марта, а позивом на број донира се једна КМ.
ИЗВОРИнфо портал Власеница 24
Претходни текстДодик: Одлука Уставног суда школски примјер политички дириговане одлуке
Сљедећи текстБукејловић: Напад на младе српске фудбалере у Брчком да буде истражен