Насловна Најновије Власенички одбојкаши на турниру прикупљали новац за лијечење Милоша Божовића

Власенички одбојкаши на турниру прикупљали новац за лијечење Милоша Божовића

139
0

На хуманитарном турниру у мјешовитој одбојци, коју је организовао Одбојкашки клуб „Нет“ Власеница, прикупљено је 2.400 KМ намјењених за наставак лијечења Милоша Божовића, младог голмана који се бори да добије своју животну утакмицу.

Божовић је био голман јуниорске екипе Фудбалског клуба „Славија“ из Источног Сарајева, а на утакмици 2014. године доживио је тешку повреду главе и пао у кому.
На хуманитарном турниру је учествовало дванаест екипа из Милића, Власенице, Шековића и Хан Пијеска.

Прво и друго мјесто освојиле су екипе из Хан Пијеска, „Асс“ и „Лубе Мацерата“, а треће екипа „Чекић“ из Власенице. Проглашени су и најбољи сервер турнира Сара Ђерић и поентер Миломир Жугић из Хан Пијеска.

Најбољима су уручене дипломе, а организатор власенички одбојкашки клуб „Нет“ захвалио је учесницима турнира и грађанима Власенице и сусједних мјеста који су подржали ову хуманитарну акцију.

У Републици Српској је активан и хуманитарни број 1412 за наставак лијечења Милоша Божовића из Источне Илиџе, који би требало поново да буде оперисан у Русији.

Акција ће трајати до 31. марта, а позивом на број заинтересовани донирају једну KМ за наставак Милошевог лијечења у Русији, за које је потребно око 120.000 евра.
Божовић је у јулу прошле године био на лијечењу на клиници у Москви. Према изјавама његове породице, појавила се могућност лијечења матичним ћелијама и укупан процес лијечења, према програму љекара руске клинике, требало би да траје до двије године.

Новчана средства могуће је уплатити и на текући рачун број 562-012-815-030-2396 НЛБ банка или уплатом на IBAN број, BА3956201281150302590, прималац Александар /Срета/ Божовић, академика Петра Мандића 48, 71123.

ИЗВОРсрна
Претходни текстЗбог клизишта обустављен саобраћај за теретна возила на путу Фоча – Горажде
Сљедећи текстБорац на “пенале“ бољи од Сутјеске