Насловна Најновије Влаховић и Костић пред Швајцарску: Живимо за побједу

Влаховић и Костић пред Швајцарску: Живимо за побједу

146
0

Знали смо да ће утакмица против Швајцарске да одлучује о другом кругу, даћемо све од себе и више од максимума да побиједимо, поручили су данас српски фудбалски репрезентативци Душан Влаховић и Филип Костић.

Србија и Швајцарска играју у петак од 20 часова, а Србију само побједа води даље.

– Осјећам се добро, много боље, спремно, надам се да ћу играти, на селектору Стојковићу је да одлучи. На претходне двије утакмице скоро да нисам играо, у договору са Мистером – рекао је Влаховић и појаснио да његова порука на Инстаграму “Увијек спреман” значи да је за Србију спреман и да игра и са једном ногом, а да селектор одлучује да ли ће играти минут или 90 минута.

Очекује нас тешка и захтјевна утакмица, њима је одбрана јача страна, компактна и добро су организована екипа, додао је Костић.

– Имали смо среће да су нам други резултати ишли на руку и да сами одлучујемо. Надам се да ћемо сада исправити све, бити прави и проћи даље – истакао је Костић.

Влаховић је конференцију за медије почео јасним демантом свих таблоидних прича и спекулација које круже претходних дана.

– Морам да реагујем јер се ради о мени. Све што се прича су глупости и небулозе, то раде искомплексирани људи, зли, исфустрирани и раде против репрезентације. Ми смо уједињенији него икад, атмосфера је сјајна као у посљедњих годину и по дана. Ако буде требало и правно ћу заштитити свој интегритет. Умјесто да нам пружају подршку пред овакав меч, не замјерам им, али на мом имену неће скупљати поене – нагласио је Влаховић.

На крају, скоро у глас, фудбалери Јувентуса су поручили.

– Не интересују нас никакве провокације Швајцараца, играти за своју земљу на Мундијалу је нешто најљепше, живимо за ову утакницу идемо на све или ништа, кад ако не сад, да побиједимо, за нас, за навијаче, за државу, за све наше људе – закључили су Влаховић и Костић.

ИЗВОРАгенције
Претходни текстНајава емисије „Актуелно“(ВИДЕО)
Сљедећи текстСоколачки основци још једном подржали Хуманитарну акцију „Обрадујмо ваше вршњаке на Косову и Метохији“