Насловна Најновије Вучић: Заузимање међународне пруге и блокада аутопута није допринос демократији

Вучић: Заузимање међународне пруге и блокада аутопута није допринос демократији

62
0

Предсједник Србије Александар Вучић, изјавио је да је синоћњи скуп на Теразијама протекао у демократској атмосфери, што је важно за земљу, али да су се по његовом завршетку догодиле ствари за које је власт знала да ће се догодити и превладало је насиље и извршење тешких кривичих дјела.

„Заузимање међународне пруге и заустављање ауто-пута и Газеле, нису били допринос демократији, већ провођење насиља, воље и терора мањине над већином“, рекао је Вучић у обраћању јавности из Палате Србија.

Он је честитао полицији, БИА и свим безбједносним снагама на професионализму, трпељивости и поштовању свих права оних, који нису поштовали права других људи.

„Чак је и интервенција која је била планирана, изведена без употребе силе. Другачије би се они провели у свакој западној земљи“, рекао је Вучић.

Он је навео да се чуло, да је циљ синоћњих блокада било уништење привреде Србије.

„Ко су људи који желе на наша привреда страда? Разумем оне из региона и Приштине и њихово одушевљење овим догађајима“, рекао је Вучић и навео да је у текстовима сарајевских и дневних листова из Хрватске, видљиво да су се надали грађанском рату у Србији.

ИЗВОРсрна, фото Немања Николић
Претходни текстВатра у НП “Сутјеска“ још није угашена, али је под контролом
Сљедећи текстКустурић: Од јутрос избачено 20.000 литара воде, остајемо и даље на терену