Насловна Најновије Вучић: Отварање Куле Београд за 15 дана (ФОТО)

Вучић: Отварање Куле Београд за 15 дана (ФОТО)

36
0

Предсједник Србије Александар Вучић, присуствовао је свечаности поводом завршетка радова на хотелу „Сент Риџис“ у Кули Београд, која ће, како је најавио, бити отворена за грађане за 15 дана.

Вучић је истакао да је хотел смјештен у првих 11 спратова, а да ће на 41. спрату имати ресторан са видиковцем и уз Лондон, бити једини хотел из овог ланца у Европи који ће имати и апартмане.

Vučić: Obeležavamo početak rada Sent Ridžis hotela i otvaranje Kule Beograd  - JMU Radio-televizija Vojvodine

 

„Београд данас прави разлику. Ово ће значити јачу економију, више посла за људе, новца у буџету. Вечерас обележавамо почетак рада `Сент Риџис` хотела, а за 15 дана Кула ће бити отворена за све грађане“, рекао је Вучић.

Он је истакао да је у Београду 2012. године постојао 61 хотел, а да данас их има 111, што је 81% више, те да би до “Експа“ 2027. године, главни град Србије требало да има 150 хотела.

Vučić: Obeležavamo početak rada Sent Ridžis hotela i otvaranje Kule Beograd  - JMU Radio-televizija Vojvodine

Свечаности су присуствовали и директор „Сент Риџис Србије“ Марк де Рајтер, као и предсједник компаније „Игл Хилс“ Мухамед Алабар, који је истакао да Кула Београд није само грађевина, већ и споменик.

„То је и обиљежје креативности, амбиције и страсти, који говори да Србија позива свијет да јој се придружи“, рекао је Алабар.

SENT RIDŽIS" NOVI SIMBOL BEOGRADA: Završeni radovi na najprestižnijem  hotelu u prestonici

Хотел „Сент Риџис“ у Београду, који припада једном од најпрестижнијих и најлуксузнијих хотелских ланаца у свијету, има 125 соба и апартмана.

Осим тога, хотел ће имати ресторан, бар, спа-центар, базен, теретану и простор за састанке и прославе, а биће прве госте примиће у октобру.

ИЗВОРсрна, фото Tanjug (Marko Đoković)
Претходни текстОфицир из БиХ одбио да се рукује са министром одбране Аустрије, јер је жена