Насловна Најновије Вучић: Циркус посланика опозиције нанио огромну штету Србији (Видео)

Вучић: Циркус посланика опозиције нанио огромну штету Србији (Видео)

132
0

Предсједник Александар Вучић изјавио је данас, након инцидента у Скупштини Србије на посјебној седници о КиМ, да су опозициони посланици циркусом који су направили у парламенту нанијели огромну штету Србији.

Одбранићемо Косово и Србију од вас, поручио је Вучић посланицима опозиције који су претходно устали скандирајући „Предаја“ и „Оставка“ и из посланичких клупа спријечили Вучићев говор, након чега је дошло до кошкања са посланицима и обезбјеђењем.

Они су прекинули Вучића док се обраћао представницима Срба са КиМ и одговарао на позив лидера Двери Бошка Обрадовића да скупштина одбаци француско-њемачки приједлог за КиМ и на његове оптужбе Вучића и власти за наводну издају.

Вучић је казао да су грађани могли да виде хулиганско понашање и истакао да су ти који се представљају као патриоте и државни елементи у ствари увек били антидржавни елементи.

– Дали су 35 наших светиња и све смо их обновили, које су срушили са албанским сепаратистима – поручио је Вучић.

Оцијенио је да би ти посланици, када се неко не слаже са њима, одмах да туку.

– Нису се надали томе да нећемо да признамо Косово у УН, рекао сам да нећемо дати да Косово уђе у УН. Томе се они једино надају, да признамо, јер их једино занима. Ми смо показали да смо спремни да саслушамо, а они да нису спремни да саслушају – навео је Вучић.

Вучић је додао да „на срећу такве кукавице не воде Србију“.

Сукоб у Скупштини Србије, опозиција прекинула Вучићево обраћање

Скупштини Србије, на посебној сједници Косову и Метохији, дошло је до инцидента када су након скандирања посланици опозиционих странака прекинули обраћање предсjедника Србије Александра Вучића.

У инциденту су учествовали посланици Двери, Народне странке, заветника и ДСС-а, који су скандирањем ометали Вучића и говорили “Издаја” и „Иставка“, а затим су кренули ка Вучићу.

Након тога су устали посланици СНС-а и дошло је до кошкања између посланика СНС-а и обезбјеђења са посланицима опозиције.

Вучић, који је за то вријеме сједио, позвао је посланике СНС-а да буду мирни и дозволе опозицији да “покаже своје лице”.

Након инцидента је рекао да су опозициони посланици циркусом који су направили у парламенту нанијели огромну штету Србији.

 

 

ИЗВОРТанјуг
Претходни текстИ овог викенда скијање и санкање на Пуховцу
Сљедећи текстОслобођајућа пресуда митрополиту Јоаникију и никшићким свештеницима