Насловна Најновије Гаси се реалити “Задруга“, потврдио Жељко Митровић

Гаси се реалити “Задруга“, потврдио Жељко Митровић

235
0

Власник телевизије Пинк Жељко Митровић, донио је одлуку о гашењу контроверзног реалити програма Задруга.

„На препоруку предсједника Републике Србије Александра Вучића, донио сам одлуку да у најкраћем могућем року, не дужем од десетак дана, укинем ријалити програм ‘Задруга’. Вјерујем да је јединство Србије и процјена председника Републике, важнија од сваке врсте интереса Пинка и мог личног интереса“, написао је Митровић.

Реалити шоу “Задруга“ се на Пинку емитује од 2017. године и кроз кућу су прошле стотине учесника из Србије, али и осталих земаља региона.

Гледатељи су путем националне фреквенције у Србији могли 24/7 уживо гледати физичке обрачуне, гнусне увреде и псовке, вријеђање на свакој могућој основи, насиља над женама, експлицитне сцене секса, ширење блуда и неморала, промовисање насиља, криминала, порока…

Иако су грађани петицијама дуго времена покушавали да се овај реалити забрани, власник Пинка и владајући режим Србије на то нису пристајали. Важније од свега је била енормна зарада коју је доносио овај гледани реалитy, али и јефтина забава за народ док су политичари истовремено играли своје игре.

Ова вијест долази уочи великог митинга у Београду иза којег стоји владајући режим на челу с предсједником Вучићем. Тај митинг ће бити контрапротест демонстрацијама које су протеклих седмица одржавали незадовољни грађани Србије и опозиција.

Један од захтјева организатора протеста „Србија против насиља“, јесте и прекид емитовања Задруге и сличних реалити програма.

Остали захтјеви су заустављање промоције насиља, а то подразумијева моменталну смјену свих чланова РЕМ-а.

ИЗВОРИнстаграм Жељко Митровић
Претходни текстБез проблема у саобраћају
Сљедећи текстУ Српској рођено 20 беба