Насловна Магазин Занимљивости „Генерација 5″ издала нови сингл и спот „Freedom“

„Генерација 5″ издала нови сингл и спот „Freedom“

241
0

У сусрет концерту 8. децембра у МТС Дворани, којим прослављају 45 година каријере, београдски рокери новим хитом шаљу снажну поруку.

Легендарна београдска петорка, позната по антологијским хитовима Долазим за 5 минутаТи само буди довољно далекоДублер и Најјачи остају, објавила је нови сингл и спот „Freedom“.

 

„Ова нумера носи снажну поруку – да је лична слобода изнад свега“, истиче Драган Јовановић Kрле, гитариста „Генерације 5″. „Сва жива бића, од рођења па до смрти, највише желе слободу. Ми зато у Freedom-u певамо о њој и како је освојити у ова чудна и нестабилна времена“, додао је.

Још један оснивач бенда, бубњар Бобан Бо Ђорђевић, летиео је преко 20 сати од Лос Анђелеса до Београда, снимио спот и одмах се вратио у Kалифорнију, гдје живи преко 30 година.

Млади и талентовани пјевач, Милош Баyат, имао је најтежу мисију – да остави кућу пуну мајстора и оран стигне на снимање „Freedom-a“. Редитељ спота „Freedom“ је Андреј Илић.

„Генерација 5″ прославља 45 година каријере специјалним концертом у МТС Дворани 8. децембра у 20 сати.

Kонцерт који 8. децембра почиње у 20 сати, подијељен је у два сета – акустични и електрични – а бенд је припремио посебну листу највећих хитова уз учешће специјалних гостију.

Улазнице можете набавити на благајни МТС Дворане као и свим продајним мјестима Ticket Vision-a.

ИЗВОРртс
Претходни текстУ газдинству „Височник“ засађено 7.050 садница смрче
Сљедећи текстНаредних дана хладније и кишовито