Насловна Вијести Источно Сарајево Градоначелник Ћосић честитао Дан и крсну славу града

Градоначелник Ћосић честитао Дан и крсну славу града

228
0

Градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић, честитао је суграђанима Дан и крсну славу – Светог Петра Сарајевског, уз поруку да се само окупљени око града, институционално јаки и територијално повезани, могу надати свијетлој будућности и очувању српског националног идентитета на овим просторима.

Ћосић је честитао грађанима Источног Сарајева и општина у саставу града, наводећи да је то један од најсвечанијих дана.

„Ово је дан на који се, неизбјежно, сјећамо тешког периода у којем је наш град настао, готово једнако тешких година током којих је наш град стасавао, али поносни на све ово што имамо данас и спремни да наше Источно Сарајево још више градимо и развијамо у годинама које су пред нама“, наведено је у Ћосићевој честитки.

Ћосић је истакао да град Источно Сарајево, у првом реду, чине грађани, комшије, пријатељи.

„Зато, не смијемо заборавити оно најважније – морамо увијек да будемо ослоњени једни на друге. Поштујмо се, помозимо једни другима, будимо сложни, окупимо се око заједничког циља – још бољег, развијенијег, још снажнијег Источног Сарајева“, поручио је градоначелник Источног Сарајева.

Он је нагласио да само тако, заједно, уз међусобно уважавање, окупљени око града, институционално јаки и територијално повезани, можемо се надати свијетлој будућности и очувању српског националног идентитета на овим просторима.

„Драги суграђани, нека нам је на срећу наших првих 29 година! Нека нам је срећан овај дан и наша крсна слава!“, навео је Ћосић у честитки.

ИЗВОРсрна, град Источно Сарајево
Претходни текстПочетак реконструкције раскрнице на магистралном путу код Сокоца
Сљедећи текстУ Словенији пао први снијег