Насловна Најновије Градоначелник Ћосић честитао крсну славу општини Пале (Фото)

Градоначелник Ћосић честитао крсну славу општини Пале (Фото)

75
0

Градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић, честитао је крсну славу начелнику општине Бошку Југовићу и Паљанима.

Честитку преносимо у цјелости:

Богатство и снага Источног Сарајева огледају се, прије свега, у нашим људима и заједништву шест општина, јединственом у Републици Српској.
 
Свака од тих општина на свој начин чини овај град бољим, а Пале се ту истичу као мјесто настанка најважнијих институција Републике Српске и наша најмногољуднија локална заједница.
 
Као таква, ова општина је и мјесто гдје ми као Градска управа желимо да реализујемо пројекте који ће одсликавати значај Пала за цијели наш град.
Почевши од послова који се односе на изградњу и уређење инфраструктуре, преко пројеката који доприносе развоју туризма у овој општини, до оних који ће Пале учинити другим административним центром Источног Сарајева, а то је изградња Градске куће.
 
Када имамо заједнички циљ онда можемо урадити све што замислимо и то није флоскула него чињеница. Окупљање је кључ успјеха, а чини ми се да смо ми то на вријеме схватили, у интересу и цијелог овог града и сваке општине појединачно.
Драги моји суграђани, начелниче, предсједниче Скупштине, одборници и сви други којима су Пале у срцу, честитам вам Дан и крсну славу општине – Успење Пресвете Богородице. На здравље, спасење и духовну радост!
 
ИЗВОРФејсбук профил Љубише Ћосића
Претходни текстКошарац: На Палама донесене важне одлуке за српски народ и Српску
Сљедећи текстЋосић: Тужилаштво покушава да формира предмет који не постоји