Насловна Најновије Данас завршетак реконструкције транзитног пута кроз градско насеље

Данас завршетак реконструкције транзитног пута кроз градско насеље

186
0

На Сокоцу ће данас бити завршена реконструкција магистралног пута који пролази кроз градско насеље, а чија је оквирна вриједност 600.000 КМ до 700.000 КМ, рекао је Срни директор предузећа „Романијапутеви“ Мирко Пандуревић.

„Припремним радовима и пресвлачењем новог слоја асфалта ширином коловоза учинили смо Улицу Груја Новаковића, у дужини већој од 800 метара, безбједнијом за квалитено одвијање саобраћаја“, навео је Пандуревић.

Он је додао да ће након рехабилитације коловоза у овој улици од Кнежинског раскршћа до укрштања са Улицом Цара Лазара бити настављена реконструкција раскрснице на улазу у градско насеље Соколац из правца Сарајева, те да ће са раскрсницом и дијелом улице у њеној близини бити око 1.000 метара новог асалта.

Пандуревић је навео да се реконструкција раскрснице одвија планираном динамиком и изразио увјерење да ће радови, ако временски услови дозволе, бити завршени до уговореног рока у децембру.

Почетак реконструкције раскрснице на магистралном путу на улазу у Соколац из правца Сарајева, уговорене вриједности 621.459 КМ, озваничен је 17. септембра, а радови су повјерени предузећу „Романијапутеви“.

Овај дио пројекта финансирају Влада Републике Српске и Јавно предузеће „Путеви Републике Српске“.

ИЗВОРсрна
Претходни текстСутра облачно, хладније и суво
Сљедећи текстДодик: Тражићу да се врати надлежност за Изборни закон на ниво Српске