Насловна Најновије Данас избор најбољих пословних идеја

Данас избор најбољих пословних идеја

199
0

Развојна агенција Републике Српске организује данас у Источном Сарајеву избор најбољих пословних идеја у оквиру Акцелератор програма, који је одржан током маја и јуна.

Акцелератор програм намијењен је почетницима у пословању чије су пословне идеје засноване на иновацији, знању и новим технологијама и које имају потенцијал за раст на тржишту, а реализован је у сарадњи са Универзитетом у Источном Сарајеву – Економски факултет Пале, Градом Источно Сарајево, општинама у саставу града, Градском развојном агенцијом Источно Сарајево и Заводом за запошљавање Републике Српске.

Током два мјесеца осам кандидата прошло је интензивни едукативно – савјетодавни програм подршке и добило сва знања потребна за пословни успјех, као и савјетодавну подршку за реализацију њихове пословне идеје, саопштено је из Развојне агенције.

Најбоље пословне идеје биће награђене вриједним новчаним и неновчаним наградама.

Отварање финалног догађаја најављено је у 10.30 часова, а изјаве за медије предвиђене су од 13.00 часова.

Учесницима ће се обратити директор Развојне агенције Републике Српске Маринко Ђукић, градоначелник Љубиша Ћосић и декан Економског факултета Универзитета у Источном Сарајеву Марко Ђого.

Избор најбољих пословних идеја биће одржан у Административном центру Владе Републике Српске у Источном Сарајеву.

ИЗВОРсрна
Претходни текстЋосић уручује грађевинску машину предузећу ,,Комунално“ Пале
Сљедећи текстСари Лучић сребрна медаља на Европском првенству у Пољској