Насловна Најновије Данас о извјештају о стању у банкарском систему за 2021.годину

Данас о извјештају о стању у банкарском систему за 2021.годину

131
0

Народна скупштина Републике Српске наставља данас рад расправом о извјештају о стању у банкарском систему Републике Српске за 2021. годину и извјештају о пословању и резултатима рада, са финансијским извјештајем Агенције за банкарство Републике Српске за ту годину.

Посланици Народне скупштине Републике Српске разматраће и извјештај Агенције за осигурање Републике Српске за 2021. годину, извјештаје Kомисије за хартије од вриједности за 2021. годину, извјештај о раду Регулаторне комисије за енергетику Републике Српске за 2021. годину, те приједлог буџета ове Kомисије за 2023. годину.

Парламент Српске јуче је размотрио извјештај Kомитета за координацију надзора финансијског сектора Српске за 2021. годину, чијим планом рада се предузимају активности у вези са акционим планом за заједничко тржиште Балкана за период 2021-2024. година.

Народна скупштина Републике Српске размотрила је обавјештење о неким појавама од интереса за остваривање уставности и законитости.

Посланици су размотрили и Нацрт закона о измјенама и допунама Закона о извршењу кривичних и прекршајних санкција Републике Српске, као и Нацрт закона о измјенама и допунама Kривичног законика Републике Српске.

Наставак сједнице заказан је за 10.00 часова.

ИЗВОРсрна, фото Народна скупштина Републике Српске
Претходни текстНаставак Самита енергетске будућности
Сљедећи текстПовољни услови за вожњу