Насловна Вијести Данас промјенљиво облачно

Данас промјенљиво облачно

176
0

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће бити променљиво облачно вријеме са сунчаним периодима, а поподне је од сјевера ка истоку могућ пролазни пљусак праћен грмљавином и појачаним вјетром.

Јутро ће бити променљиво до претежно облачно, на југу ведро, сунчано и током дана доста топлије, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Увече се очекује наоблачење на сјеверу, уз мјестимично могућу слабу кишу.

Дуваће слаб до умјерени вјетар сјеверног правца, саопштио је Федерални хидрометоролошки завод.

Јутарња температура ваздуха од 11 до 16, у вишим предјелима осам, а дневна од 23 до 28, на југу око 30, у централним и вишим предјелима од 17 до 21 степен Целзијусов.

У понедјељак, 11. јула, биће претежно сунчано, уз пролазну умјерену облачност, а на југу сунчано и топло.

Минимална температура ваздуха биће од 11 до 16, у вишим предјелима од девет, а максимална дневна од 23 до 29 на сјеверу и југу, а у централним и вишим предјелима од 18 до 22 степена Целзијусова.

У уторак, 12. јула, јутро ће бити претежно ведро и сунчано, пријеподне уз повећање облачности са запада. Током дана облачност ће се премјештати ка југоистоку, док ће послијеподне у јужним предјелима бити могућа мјестимична киша.

Минимална температура ваздуха биће од 11 до 16, у вишим предјелима девет, а максимална дневна од 24 до 29 на сјеверу и југу, у централним и вишим предјелима од 18 до 22 степена Целзијусова.

У среду, 13. јула, јутро ће бити претежно ведро и сунчано, а на истоку уз пролазну облачност.

Током дана биће претежно сунчано и топло. Максимална температура ваздуха биће од 24 до 29, а на сјеверу и југу, док ће у централним и вишим предјелима бити од 18 до 22 степена Целзијусова.

Претходни текстЕмисија „Источна трибина“ 09.07.(ВИДЕО)
Сљедећи текстПавле Вуисић – један од највећих српских филмских глумаца