Насловна Вијести Република Српска Данас сунчано и топло

Данас сунчано и топло

237
0

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће бити сунчано и топло, уз повремене пљускове са грмљавином поподне на истоку и југоистоку.

Јутрос је на сјевероистоку облачно уз слабу кишу само још понегдје, док је у осталим предјелима претежно сунчано, уз мало облачности, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана на сјеверу и западу температура ће бити нижа и пријатнија у односу на претходне врло топле дане, на југу и истоку и даље врло топло и сунчано, а поподне на истоку и југоистоку повремени пљускови са грмљавином, док су понегдје могуће и локалне непогоде.

Максимална температура ваздуха од 28 на сјеверозападу до 36 на југу и југоистоку, у вишим предјелима на западу од 24 степена Целзијусова.

Према прогнози Федералног хидрометеоролошког завода, вјетар ће бити слаб до умјерен, углавном, сјеверни и сјеверозападни.

Температура ваздуха измјерена у 8.00 часова: Бјелашница 13, Мраковица 15, Хан Пијесак 17, Гацко 18, Кнежево, Рудо, Фоча и Чемерно19, Бијељина, Нови Град, Приједор, Тузла и Шипово 20, Вишеград, Добој, Мркоњић Град, Рибник, Соколац, Србац и Сребреница 21, Бањалука 22, Билећа и Калиновик 23, Требиње 25, Мостар 26 степени Целзијусових.

ИЗВОРсрна
Претходни текстПојачан интензитет саобраћаја
Сљедећи текстГрчка делегација у посјети Филозофском факултету Пале