Насловна Вијести Сервисне информације Дани библиотекара Републике Српске од 07. до 11. октобра

Дани библиотекара Републике Српске од 07. до 11. октобра

47
0

Поводом Дана библиотекара Републике Српске, који се обиљежава 9. октобра, Матична библиотека организује Дане отворених врата како би се јавност и на овај начин упознала са значајем библиотека у процесу цјеложивотног образовања.

Током Дана отворених врата, који ће се одржати од 07. до 11. октобра, организован је цјелодневни рад са корисницима и упис по промотивној цијени од 5 КМ, а за пензионере ће упис бити бесплатан. На тај начин наши библиотекари желе приближити своје службе и услуге, упознати јавност са активностима Библиотеке, те њеном улогом у културном и научном животу града Источно Сарајево. Током Дана отворених врата Матичну библиотеку ће посјетити ученици средњих школа из Источног Ново Сарајева и Источне Илиџе.

Посјетите Матичну библиотеку током Дана отворених врата и на тај начин укажите на значај библиотеке за образовање и културу у граду Источно Сарајево. Слободни сте да то урадите било кад у току седмице док трају Дани отворених врата, а посјету можете договорити мејлом или телефоном.

С’ поштовањем Слађана Братић
Матична библиотека Источно Сарајево

ИЗВОРсрна, фото илустрација
Претходни текстПутин прославља 72. рођендан
Сљедећи текстОбрађено 91,35 % података са редовних бирачких мјеста