Насловна Најновије Двије утакмице одигране на турниру у Палама, Невесињци отказали у последњи час

Двије утакмице одигране на турниру у Палама, Невесињци отказали у последњи час

132
0
Кафе Ребус

Трећег дана 62. по реду турнира „Коран-Пале 2024“ одигране су само двије утакмице, јер је екипа КМФ Невесиње одустала од наступа и то организаторима јавила непосредно пред почетак утакмицe.

Пан и Кафе Ребус су одиграли 2:2, иако је екипа Кафе Ребус имала вођство од 2:0 на полувремену. Милош Симић и Борис Делипара су са два поготка у првом полувремену, довели Кафе Ребус до два гола вишка, али су Сергеј Беатовић и Ђорђе Гладанац, узвратили у наставку за 2:2.

У другој утакмици вечери Ламагро је режирао преокрет против Кибета и славио 4:3. Кибет је имао 2:0 на полувремену вођство против Вишеграђана, а стријелци су били Лука Новосел и Урош Дебелногић. Када је Новосел у 31. минути погодио за 3:0 дјеловало је да млада екипа има побједу у својим рукама, али екипа коју чини већина играча из Вишеграда, није се предавала и у режији Немање Ћаћића долази до преокрета и побједе од 4:3. Постигао је Ћаћић три гола, укључујући и побједоносни у 38. минути, а гол за изједначење,3:3, био је дјело Луке Вукотића.

Резултати (недјеља):

Пан – Кафе Ребус 2:2

Ламагро – Кибет 4:3

Распоред (понедјељак)

18.30 Но Нејм – КМФ Жељезница

19.20 Кафе Лукус Соколац – ПАН Соколац

20.10 Ламагро – Општина Калиновик

21.00 Мраз д.о.о – Делић транспорт

ИЗВОРSport DC
Претходни текстЧетири клуба у борби за пионирског првака Републике Српске
Сљедећи текстУ Андрићграду 28. јуна традиционалне “Видовданске свечаности“