Насловна Најновије Делегација општине Источно Ново Сарајево боравила у тродневној посјети Косову (Фото)

Делегација општине Источно Ново Сарајево боравила у тродневној посјети Косову (Фото)

104
0
Начелник општине Источно Ново Сарајево, Јован Катић, предсједник Скупштине општине Источно Ново Сарајево, Ведран Јованчић, директор Болнице „Србија“, Небојша Шешлија и потпредсједник братске општине Никшић, Зоран Томић боравили су у тродневној посјети Косову.
 
Приликом боравка посјетили су српске светиње – манастир Грачаницу, Високе Дечане и Пећку патријаршију, као и Газиместан.
Начелник општине Источно Ново Сарајево Јован Катић рекао је да оно што највише импресионира јесте посвећеност и вјера људи које живе на Косову, као и њихова љубав према Косову и вјера коју имају су неупитни упркос свим изазовима са којима се сусрећу.
 
На слици може бити: 3 особе и споменик
 
„Ова посјета нас је подсјетила на важност заједништва, снаге и истрајности у очувању наших коријена и традиције. Косово је у срцу свих нас и требамо им помоћи како год и колико год смо у могућности. Хвала свима који су нас срдачно дочекали и показали шта значи бити истрајан и непоколебљив у вјери и љубави према својој земљи и дали нам нову снагу за рад за боље сутра свих Срба, гдје год живјели. Вјерујем да ће Господ Бог услишити њихове непрестане молитве и да ће Косово, како и доликује, једног дана бити оно што треба бити, а српски народ живјети у миру у срцу српства и наших коријена“, рекао је начелник Катић.
 
На слици може бити: 4 особе и текст
ИЗВОРопштина источно ново сарајево
Претходни текстВучић уручио заставу Србије и пожелио срећу олимпијцима: Надамо се највећој жетви медаља
Сљедећи текстНа сједници Скупштине Омладинског савјета Републике Српске изабрано је ново руководство