Насловна Вијести Република Српска „Деманти у вези објављених текстова на порталима БН ТВ и Катера“ (ВИДЕО)

„Деманти у вези објављених текстова на порталима БН ТВ и Катера“ (ВИДЕО)

1996
0

Поводом писања појединих медија, а везано за дио изјаве начелника општине Калиновик Радомира Сладоја, који је исјечен из репортаже коју је Радио-телевизија Источно Сарајево снимила и објавила на Петровдан, крсну славу општине Калиновик из општинске управе огласили су се демантијем.

Деманти преносимо у цјелости као и комплетан видео репортажног записа.

„Деманти у вези објављених текстова на порталима БН ТВ и Катера.

Дана 21.07.2022. године објавили сте текстове под називом: ,,СНСД-ов начелник огорчен на Владу Републике Српске“ и ,,Начелник Калиновика огорчен на Жељку Цвијановић и Владу Српске“. Ради се о још једном покушају спиновања и манипулација ваших портала, те креирању прилога који одговарају вама и вашој публици, а који морате признати немају везе са истином. Такав случај је и са прилогом који је настао на дан општине Калиновик, а који је снимила РТВИС, чији сте снимак исјекли у одређеним дијеловима те исти кроз данашње пласирање злоупотријебили.
Наиме, ниједном током давања изјаве нисам споменуо предсједницу Републике Српске госпођу Жељку Цвијановић нити незадовољство и огорченост њеним радом. На сву срећу, током давања изјаве била је присутна екипа РТВИС, чијом камером је забиљежен цијели догађај, те овај цјеловити снимак разоткрива ваше нечисте намјере. Моје незадовољство као начелника, али и грађанина односи се на реализацију уговора о рехабилитацији дијела регионалног пута Калиновик – Добро Поље, које ЈП „Путеви Српске“ већ три године не завршавају. Са предсједницом Жељком Цвијановић имам веома коректан однос, који је конкретизован кроз реализацију више капиталних пројеката у нашој општини, а уз помоћ руководства Републике Српске.

Увјеравам вас да ћете се након избора 02.октобра увјерити у подршку коју предсједница Жељка Цвијановић има у општини Калиновик, а та подршка биће историјска.

Молим вас да следећи пут, када будете овако невјешто монтирали прилоге покушате сами, без присуства других тв и новинарских екипа да снимите прилог са мном, јер овако нажалост показујете да су у лажи кратке ноге. Такође вас позивам да направите прилоге о развоју Калиновика кроз изградњу Туристичког комплекса на Зеленгори, кроз изградњу ХЕ ,,Улог“, кроз реконструкцију ски стазе и ски лифта, обиљежавање разних културних, спортских и традиционалних манифестација. Вјерујте да вам имамо шта показати.

С поштовањем,

Радомир Сладоје, начелник општине Калиновик“

ИЗВОРРтвис
Претходни текстПале: Међународна ликовна колонија “Арт симпозијум 2022“ (ВИДЕО)
Сљедећи текстАкција „Журка из блока“ изнад свих очекивања