Насловна Вијести “ДЕТОКС ЈАХОРИНА“-програм за повратак природи

“ДЕТОКС ЈАХОРИНА“-програм за повратак природи

286
0

Олимпијски центар Јахорина овог љета, представља први специјализовани Детоx Јахорина програм који је посвећен здрављу човјека на менталном, духовном и физичком нивоу.
Кроз пажљиво осмишљен програм Детоx Јахорина, пријављене учеснике водиће стручни тим регионално познатих стручњака међу којима су нутриционисти који припремају три различита плана исхране (сирова, вегетеријанска и балансирана исхрана), психотерапеут, физијатар, професори спорта задужени за одговарајућу тјеловјежбу у природи, љекари опште и алтернативне медицине који ће са пријављеним учесницима разговарати о томе како да нездраве животне навике замијене здравијим.
Међу стручним водитељима јединственог Детоx Јахорина програма је и Маја Волк, позната као поборник и промотер сирове исхране, професорица и аутор неколико књига о здравој исхрани. У оквиру Детоx Јахорина програма упутиће пријављене учеснике у све бенефите ове врсте исхране и припремати храну за оне које желе приступити чишћењу организма сировом храном. „Култура чишћења треба да постане рутински део свакодневице, као прање руку …окружени смо токсинима више него икад и детокс нас самих је путоказ ка детоксу планете….драго ми је да сам део ове идеје и да могу мало придонети њеном спровођењу на Јахорини ове године….“
Детоx Јахорина је специјализовани програм намијењен људима који живе хаотичну свакодневницу модерног времена и свјесни су властитог осјећаја и потребе за ресетом.
Др анестезиолог Саша Плећевић, познатији као Др Феелгоод водиће учеснике кроз програм избалансиране исхране на којима ће учесницима дати одговоре на питања шта да једу, како, када И у којим количинама. Користећи намирнице највишег квалитета др Феелгоод поручује “Искористите феноменални Детоx Јахорина програм и пријавите се, моја мисија је да едукујем људе да сачувају И унапреде своје здравље, јер не постоји лек који може да замени правилну исхрану И здраву физичку активност у природној зони”
Детоx Јахорина се одржава од 06.-10. Јула на Јахорини и подразумијева ограничену групу учесника, како би се стручни предавачи И водитељи програма могли посветити пријављеним учесницима. Пријаве учесника путем сајта : www.дфдјахорина.цом/детоx
Програм подразумијева излазак из свакодневнице и улазак у програм подршке и помоћи –себи.
Детоx Јахорина програм такође подразумијева физичке активности у природи, шетње уз медитацију и тишину, јогу, посебно прилагођену исхрану на бази органских намирница, те радионице и разговоре на тему оснаживања личности унутар себе и према спољњем свијету и стварања добрих навика у исхрани, у односу са природом, те физичкој активности.

Претходни текстПотврђено: Нестали планинар се јавио, погрешно скренуо и завршио је у Коњичкој Бијелој
Сљедећи текстДодик у Санкт Петербургу са свјетским и руским дипломатама