Насловна Најновије ,,Дечак делфин“ и ,,Вера“ у Културном центру Пале

,,Дечак делфин“ и ,,Вера“ у Културном центру Пале

346
0
Нове филмске пројекције „Дечак делфин“ и „Вера“ биће приказане у Културном центру Пале 29. новембра.

Цијена улазница за пројекције износи 5КМ, а биће у продаји радним данима од четвртка, 24. новембра (од 9 до 15 часова), а на дан играња од 9 часова па до почетка пројекција.

ДЕЧАК ДЕЛФИН, уторак , 29.11. у 18:00 часова.

Након пада авиона у море, делфин Данило спашава малог дјечака из побјешњелих таласа. Од тада, пријатељи, скоро браћа, безбрижно одрастају заједно у чаробним морским дубинама. Све док једног дана мир њиховог радосног малог свијета не уништи зла хоботница. Она протјерује дјечака на копно, гдје ће морати да научи да живи међу људима и схвати тајну свог поријекла. Нови пријатељ, добродушни капетан и делфин Данило помоћи ће дјечаку да се носи са свим недаћама – било на дну мора или на мистериозним далеким острвима. На том путу, очекују вас фантастичне авантуре.
Глумци: синхронизовано
Жанр: анимирана авантура
Трајање: 90 минута

ВЕРА, уторак, 29.11. у 20:00 часова.

Филм Вера је инспирисан истинитом причом о Вери Пешић, шпијунки из времена Другог свјетског рата, коју су неки називали српска Мата Хари.
У лавиринту шпијунских игара на Балкану, од Беча до Цариграда, Вера Пешић опстаје међу југословенским, њемачким и британским шпијунима с двоструким и троструким агентима, сама, без идеологије, али одлучна да се бори и преживи.
 
ИЗВОРртвис
Претходни текстСрпска богатија за 29 беба
Сљедећи текстЖдрале: Српска је потврђена у Дејтону, а то је заслуга српских бораца