Насловна Најновије Добој: Болнички збринуто троје дјеце са лакшим повредама након превртања рингишпила

Добој: Болнички збринуто троје дјеце са лакшим повредама након превртања рингишпила

30
0

У Болници „Свети апостол Лука“ у Добоју, збринуто је троје дјеце која су лакше повријеђена приликом превртања рингишпила у том граду, речено је Срни у Болници.

Двоје дјеце примљено је у Службу за хирургију, док је једно дијете амбулантно прегледано и збринуто у Служби за оториноларингологију.

Из Болнице „Свети апостол Лука“, истакли су да је ријеч о лакшим повредама и да нико није био животно угрожен.

„Двоје дјеце је задржано у нашој установи у Служби за хирургију са лакшим повредама, док је треће дијете пуштено на кућно лијечење“, додали су из те здравствене установе.

Служба хитне помоћи Дома здравља у Добоју, збринула је синоћ четири дјетета, која су повријеђена када се преврнуо рингишпил у Парку народних хероја.

Дежурни љекар хитне медицинске помоћи Ивана Дадић, рекла је да су дјеца примарно збринута и одмах по протоколу транспортована на даљу дијагностичку и терапијску обраду у градску болницу.

„Углавном сје ријеч о отвореним повредама главе и лица, контузионим повредама, нисмо имали ниједно лице без свијести“, навела је Дадићева.

Из Полицијске управе Добој, речено је Срни, да су пријаву о превртању рингишпила у Парку народних хероја добили у 20.05 часова.

ИЗВОРсрна, фото 072INFO
Претходни текстАлбанез: Желимо да се Асанж што прије врати кући у Аустралију
Сљедећи текстУ петак на Палама свечана академија посвећена Богдану Жерајићу