Насловна Најновије Договорено одржавање праксе за ученике ЈУ Средњошколски центар “Источна Илиџа”

Договорено одржавање праксе за ученике ЈУ Средњошколски центар “Источна Илиџа”

177
0

Данас је у Болници “Србија” договорена и одржана пракса за ученике ЈУ Средњошколски центар “Источна Илиџа”, за смјерове медицински техничар и акушерско-гинеколошки техничар, с циљем што боље едукације и образовања будућих медицинских радника.

Болница је у сарадњи са Средњошколским центром омогућила ученицима да одрађују праксу у нашој установи уз пратњу њихове професорице медицинске групе предмета, Јоване Регоје и главне медицинске сестре Болнице “Србија” Борјане Петровић.

Регоје је захвалила руководству Болнице “Србија” на дугогодишњој сарадњи и истакла је да је од великог значаја залагање здравствених радника на преношењу знања и вјештина рада ученицима средње школе ради професионалног усавршавања.

“Бити медицинска сестра представља једно од најтежих и најкомпликованијих средњошколских занимања. Да бисте постали добра медицинска сестра потребно је да будете стрпљиви, пажљиви, вриједни и имате добру комуникацију са пацијентима”, истакла је главна сестра Болнице “Србија” Борјана Петровић.

ИЗВОРJZU Bolnica "Srbija"
Претходни текстКо су нови посланици у Народној скупштини Републике Српске
Сљедећи текстАкција СИПА на подручју Тузланског кантона; Претреси на 14 локација