Насловна Вијести Источно Сарајево Додик: Од урушеног подручја до урбане средине

Додик: Од урушеног подручја до урбане средине

246
0
default

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик честитао је крсну славу Спасовдан начелнику општине Источно Ново Сарајево Јовану Катићу и његовим суграђанима, истичући да су општина Источно Ново Сарајево и град Источно Сарајево у цјелини од великог значаја за Републику Српску због њихове прошлости и стратешког положаја.

Додик је истакао да је општина Источно Ново Сарајево примјер успјешне сарадње локалне заједнице и републичких институција, те да домаћински рад и одговоран однос према својим суграђанима доноси резултате, саопштено је из Кабинета спског члана Предсједништва БиХ.

– Општина Источно Ново Сарајева прошла је тежак пут од момента када је почела да се развија на урушеном и скромном простору, па до данас када је постала урбана средина са свим садржајима потребним за нормалан живот њених становника. Увјерен сам да ће Источно Ново Сарајево и у наредном периоду наставити свој развој на добробит локалне власти и грађана ове општине, али и цијеле Републике Српске – навео је Додик у честитки поводом крсне славе општине – Спасовдана.

Он је изразио жељу да локална власт, у сарадњи са институцијама Републике Српске, свој рад усмјери на развој, напредак и стварање још бољих услова за живот.

ИЗВОРсрна
Претходни текстИсплаћене двије премије за млијеко у износу од 4.815.364 КМ
Сљедећи текстДодик и Тегелтија у посјети општини Пале (ВИДЕО)