Насловна Вијести Источно Сарајево Додик сутра на Јахорини на представљању акције за вуковце

Додик сутра на Јахорини на представљању акције за вуковце

370
0

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик присуствоваће сутра на Јахорини конференцији за новинаре поводом представљања акције „Одличне оцјене за олимпијско љето“ у оквиру које ће свим вуковцима из Републике Српске бити обезбијеђен бесплатан тродневни боравак на овој планини, уз коришћење свих љетњих садржаја, речено је Срни из Кабинета српског члана Предсједништва БиХ.

Конференција за новинаре биће одржана у Олимп бару са почетком у 14.30 часова, а говориће и предсједник Надзорног одбора Олимпијског центра „Јахорина“ Недељко Елек и директор Угоститељског сервиса Републике Српске Зоран Чавић, саопштено је из Олимпијског центра „Јахорина“.

Иницијатор ове акције је српски члан Предсједништва БиХ, а реализује се уз подршку локалне власти.

Циљ акције је подршка правим вриједностима и мотивација ђака да уче, али и да се истакне важност боравка у природи и бављења спортом.

Додик је јуче рекао да је ово један од начина да се вуковци награде за свој труд и рад, те да се подстакну да и у будућности постижу одличне резултате.

„Ви сте наша будућност и Република Српска се поноси свим вашим успјесима и резултатима које постижете“, навео је Додик на „Инстаграму“.

Бесплатан викенд биће организован крајем овог мјесеца у сарадњи са Олипијским центром и хотелом „Рајска долина“. 

ИЗВОРсрна
Претходни текстЕ-Спорт и Пекара Златно зрно играју за титулу у Војковићима
Сљедећи текстГласање о неповјерењу Влади Црне Горе 19. августа