Насловна Најновије Достављене информације нису дале резултат у потрази за Тањом Варајић

Достављене информације нису дале резултат у потрази за Тањом Варајић

55
0

Начелник Сектора криминалистичке полиције Полицијске управе Добој Драган Сушић, рекао је да у циљу проналаска канадске држављанке Тање Варајић/23/, чији је нестанак Полицијској станици један пријављен 4. јула прошле године, полиција предузима све мјере и провјерава све достављене информације, које до сада нису довеле до њеног проналаска.

Сушић је рекао новинарима, да прикупља и провјерава све информације до којих дођу и које достављају друге агенције у БиХ.

„Сваку информацију провјеримо да ли је тачна и све информације које смо до сада добили смо у потпуности провјерили, али нажалост, тим провјеравањем нисмо дошли до конкретних сазнања, која би допринијела да се нестало лице пронађе“, изјавио је Сушић.

Он каже да се ради о јединственом случају, с’ обзиром на то да на подручју Полицијске управе Добој, није било пријава о нестанку лица које полиција у овако дугом временском периоду није пронашла.

„Значи након краћег времена или се лице пронађе или се на жалост пронађе леш лица које нестане“, навео је Сушић.

MISTERIOZNI NESTANAK DJEVOJKE U Doboju: Potraga za Tanjom Varajić i dalje  traje - GraniceDoboja.info

Родбина и познаници нестале Тање Варајић, направили су „Фејсбук“ групу „Тражи се Тања Варајић“, у којој нуде новчани износ од 20.000 КМ за корисне информације о њеном кретању.

Тања Варајић нестала је 4. јула 2023. године, након што је искочила са балкона стана у Улици Југ Богдана у Добоју,гдје је боравила код фамилије, и удаљила се у непознатом правцу.

Надзорне камере су снимиле њен излазак из објекта.

ИЗВОРсрна, фото илустрација
Претходни текстСушић: Најмање два лица сумњиче се за крађу 500.000 КМ у Добоју
Сљедећи текстПрипреме за реализацију пројекта енергетске ефикасности на Сокоцу