Насловна Најновије Дојава о бомби и у Општинском суду Сарајево

Дојава о бомби и у Општинском суду Сарајево

119
0

У Федерацији БиХ /ФБиХ/ упућена је анонимна дојава о постављеној бомби и у Општинском суду у Сарајеву, као што је јутрос у више школа на подручју Кантона Сарајево, речено је Срни у кантоналном Министарству унутрашњих послова.

Портпарол МУП-а Кантона Сарајево Мерсиха Новалић рекла је да је најновија дојава упућена на телефонску централу Судске полиције ФБиХ, те да полиција предузима све потребне мјере и радње.

Она је навела да је јутрос кантонални МУП обавијештен од више школа да су електронском поштом примили дојаву о постављеној бомби, те додала да више мултидисциплинарних тимова под надзором кантоналних тужилаца врши преглед школских објеката.

„Управа полиције МУП-а Кантона Сарајево, у сарадњи са другим агенцијама за провођење закона, предузима све потребне мјере и радње на заштити дјеце и наставног особља“, рекла је Новалићева.

МУП Кантона Сарајево апелује да грађани сарађују и имају стрпљења, а возачи да у близини школа возе опрезније с обзиром на то да је тренутно већи број дјеце ван школских објеката.

ИЗВОРсрна
Претходни текстОбиљежавање Прве смотре полиције Српске у четвртак на Сокоцу
Сљедећи текстВидић упутио извињење због сусрета са Милановићем