Насловна Најновије Бинго: До краја године 0% марже на храну за бебе

Бинго: До краја године 0% марже на храну за бебе

122
0

Kомпанија „Бинго“ покренула је акцију „Бинго за бебе“, којом се у потпуности одриче марже за све производе из категорије хране за бебе, с циљем пружања подршке родитељима који се сусрећу са изазовима, али и срећом родитељства, поручио је извршни директор за бизнис операције ове компаније Един Ибрахимовић.

Ибрахимовић је напоменуо да ће акција „Бинго за бебе!“ трајати до краја 2023. године и да обухвата категорије производа: храна за бебе, кашице и сокови за бебе, вода за бебе.

„Вјерујем да смо сви свјесни демографских изазова са којима се наша земља суочава, а наша трајна одлука је да у фокусу нашег друштвено одговорног дјеловања буде породица“, рекао је Ибрахимовић.

Он је додао да је пројекат значајна инвестиција, те да вјерује да ће ова акција бити важна порука охрабрења локалним заједницама, којима је компанија „Бинго“, као највећи домаћи малопродајни ланац трговина, све ове године настојала обезбиједити најбољи однос квалитета и цијене.

Акција „Бинго за бебе!“, прва такве врсте у БиХ, током које ће се одређене категорије производа продавати са нула одсто марже, представља још један примјер посвећености компаније „Бинго“ купцима у БиХ, који су у фокусу њеног дјеловања и пословања већ 30 година, саопштено је из ове компаније.

ИЗВОРсрна, фото Бинго
Претходни текстТроје повријеђено у пуцњави на Вождовцу
Сљедећи текстЉекару приведеном на Јарињу одређен притвор