Насловна Најновије Др Неле Карајлић и група „Ван Гог“ наступиће на првом „Јахорина ски-фесту“

Др Неле Карајлић и група „Ван Гог“ наступиће на првом „Јахорина ски-фесту“

157
0

Велике регионалне рок звијезде др Неле Карајлић и група „Ван Гог“ наступиће на првом „Јахорина ски-фесту“ који ће бити одржан током предстојећег викенда на Јахорини.

Прво вече у петак, 10. марта, резервисано је за концерт легендарног рокера др Нелета Карајлића, док ће наредног дана својом енергијом публику загријати група „Ван Гог“, а најављен је и гост изненађења, саопштено је из Туристичке организације града Источно Сарајево.

Прилику да се представе публици добиће и локални бендови „Битанга и принчеви“ и „Нео стерео“, који ће наступити као предгрупе великим рок бендовима.

Осим уживања на снијегу и скијању, оба дана викенда посјетиоце очекују и дневне ди-џеј журке, игре без граница, роштиљ на тераси хотела „Вучко“.

У суботу, 11. марта, предвиђено је књижевно поподне са др Нелетом Карајлићем, када ће бити представљени и стрип албум „Сарајевски атентат“ и „Глуво доба“ удружења „Девета димензија“.

Директор Туристичке организације Игор Иконић поручио је да је циљ ове манифестације да се олимпијска љепотица приближи свима, јер на овој планини за свакога има мјеста.

Иконић је подсјетио да је недавно на Јахорини организован први фестивал занатског пива и рока, те да ће овај фестивал дефеинитивно бити нешто ново, што до сада није виђено на Јахорини.

„Наилазимо на позитивне реакције како домаћих, тако и страних туриста. То нам дефинитивно даје подстрек да наставимо у овом правцу, те да сљедећи Јахорина `Ски-фест` буде још садржајнији, са више регионалних, а можда и свјетских звијезда из свијета музике, филма и умјетности“, истакао је Иконић.

Улазнице за први „Јахорина ски-фест“ још се могу купити онлајн путем сајта њњњ.купикарту.ба, као и на продајним мјестима Туристичке организације града Источно Сарајево на Палама и хотелу „Вучко“ на Јахорини.

Туристичка организација града Источно Сарајево је становницима овог града обезбиједила бесплатан превоз за „Јахорина ски-фест“ у оба правца, а грађани који су карте већ обезбиједили или то намјеравају учинити до четвртак, 9. марта, требају контактирати ову организацију на број телефона 057/201-280 или приватном поруком на „Инстаграму“ и „Фејсбуку“.

„Јахорина ски-фест“ се одржава под покровитељством Туристичке организације Града Источно Сарајево, уз помоћ агенције „Травел фор фан“.

ИЗВОРсрна
Претходни текстУлични продавци цвијећа неће бити предмет контроле Градске инспекције, истакао градоначелник Љубиша Ћосић
Сљедећи текстПокушај изазивања пожара у угоститељском објекту