Насловна Најновије Дјелимична редукција испоруке воде у Палама

Дјелимична редукција испоруке воде у Палама

445
0

Јавно предузеће „Водовод и канализација“ Пале, саопштило је да ће у наредна два дана, усљед ниске издашности изворишта и сушне сезоне, увести дјелимичну редукцију испоруке воде.

Од 8.00 до 16.00 часова сутра ће без воде бити улице Милана Симовића, Универзитетска, дио шеталишта према храму, Српских ратника од грил „Центра“ до старе чаршије, Меше Селимовића, дио улице Милутина Миланковића и Дом здравља.

Прекиди или смањена испорука воде биће на снази сутра од 16.00 часова до петка, 6. септембра, у 7.00 часова у насељима и улицама Стара станица Пале, Вујалице, Луке, Коран, Добровољних давалаца крви, Београдска, Јована Цвијића, Михајла Пупина и Сердар Јанка Вукотића.

Из паљанског предузећа „Водовод“ препоручују корисницима који станују на тим локацијама, да припреме неопходне резерве воде.

„Апелујемо на све кориснике наших услуга да воду користе савјесно и рационално само за основне животне потребе“, наводи се у саопштењу.

Из „Водовода“ су истакли да се само рационалном потрошњом воде може постићи нормализација у водоснабдијевању и омогућити да сви потрошачи имају довољне количине воде за пиће и за задовољење хигијенских потреба.

ИЗВОРсрна, фото илустрација ЈП "Водовод и канализација" Пале
Претходни текстДраган Ристић освојио златну медаљу за Србију
Сљедећи текстПожар на Требевићу под контролом