Насловна Магазин Спорт Е-Спорт и Пекара Златно зрно играју за титулу у Војковићима

Е-Спорт и Пекара Златно зрно играју за титулу у Војковићима

207
0

Екипе Е-Спорт и Пекаре Златно зрно играће у финалу овогодишњег Меморијала „4.август – Да се не заборави“ 

Послије одличних полуфиналних утакмица ове двије екипе играће за прво мјесто, Е-Спортс се враћа послије годину дана са жељом да уради оно што није успио прошле године и да врати пехар у своје витрине, а Пекара Златно зрно да се домогне са изузетно јаком екипом првог мјеста у Војковићима.

Е-Спорт је ношен до сада најбољим стријелцем турнира, НИколом Поповцем, и његова нова два поготка савладао екипу Елбрус Јахорина са 3:0. Један гол је додао у финишу меча Дејан Дебелногић. Паљани су први пут стигли на турнир у Војковиће, приказали се у добром свјетлу и сутра ће имати прилику да се боре за треће мјесто.

Сјајну утакмицу одиграли су Ветерани Славије и Пекара Златно Зрно. Бојан Говедарица је својим новим голом довео Соколове у водство и тај резултат је дуго био актуелан. Небојша Масловарић је бранио све, Миленко Ристивојевић није пуно одударао од тога, а онда Златно зрно долази до изједначења. Драган Иконић је имао намјеру одиграти за Стефана Јокића, лопта пролази и њега и његовог чувара, пролази и поред Масловарића и завршава у голу. Обје екипе су имале велики број шанси да погоде још који пут у овом мечу, нису успјеле, па је можда и најпоштеније било да се ствари рјеше ударцима са шест метара.

Ту је на сцену ступио Миленко Ристивојевић, одбранио је шутеве Милана Муминовића, Драгана Бјелице и Данијела Стојановића и одвео своју екипу у финале. 

Финале је на распореду сутра од 20 сати, а прије тога биће одиграна и утакмица за треће мјесто. Читав програм почиње у 17.30 утакмицом за треће мјесто на турниру фамилија између Лучића и Андрића, док од 18.15 играју Шешлије и Бјелице финале.

ИЗВОРsportdc.net
Претходни текстТоплик, Тилава, Лукавица – топонимске претече Источног Сарајева
Сљедећи текстДодик сутра на Јахорини на представљању акције за вуковце