Насловна Вијести Источно Сарајево Завршен „Рукометни камп Ратко Николић”, организатори задовољни

Завршен „Рукометни камп Ратко Николић”, организатори задовољни

320
0

Завршен је „Рукометни камп Ратко Николић” који се одржавао у Источном Сарајеву од 12. јула.

Некадашњу рукометни ас, а сада технички директор репрезентације Србије, Ратко Николић, у наш град је дошао на позив пријатеља, предсједника РK Славије, Младена Мрде, а импресије су позитивне: „Било нам је лепо у Источном Сарајеву, уређен град, савремена дворана, дивни људи. У нешто скраћенијем тренерском тиму смо дошли да са спортским пријатељима покушамо пренети наше знање младим рукометашима. Први камп је прошао одлично, наредне године верујем да ће бити масовнији и квалитетнији”.


Рукометни Kлуб Славија је све своје ресурсе дао на располагање кампу, а утисци су више него задовољавајући: „С обзиром да је ово пилот пројекат, можемо бити задовољни како је све прошло. Пружили смо гостопримство пријатељима из Србије а наши тренери су активно учествовали у тренинзима. Kамп је поред рада у сали имао и друге садржаје, од излета на Јахорину до упознавање нашег града и промоције рукомета. Једно лијепо искуство за све”, рекао нам је предсједник РK Славија, Младен Мрда.

У тренерском тиму нашле су се и три даме из Источног Сарајева: Татјана Џебо, Тања Маркуш и Милана Мочевић.


Промоција рукомета у нашем граду изазвала је добре реакције, а како нам из Славије кажу, велики број малишана се заинтересовао за овај спорт. То је и политика актуелне управе клуба: градити Славију од корјена.

 

ИЗВОРSportEast
Претходни текстФК Фамос покренуо акцију “Од пријатеља столице за Фамос“
Сљедећи текстТребиње: Фестивал најбољих аматерских позоришта почиње у сриједу