Насловна Најновије Заједничко писмо: Опозиција да положи рачун народу и да одговори колика је...

Заједничко писмо: Опозиција да положи рачун народу и да одговори колика је цијена издаје Српске

342
0

Патриотски оријентисане и родољубиве организације цивилног друштва Републике Српске, у првом реду омладинске, студентске, борачке, научне и културно-спортске организације којима су отаџбина и завјет предака на првом мјесту, у цијелости се ограђују од, како су саопштили, најновије издаје Српске коју чини опозиција са својим партијским првацима, поједини медији и „сорошевске“ невладине организације са сједиштем у Бањалуци састајући се са високорангираним британским дипломатом Уном Рајан, вођом тима у Канцеларији за иностране и послове Комонвелта.

– Долазак Рајан у Бањалуку је неспорни доказ да британски шпијуни поново кроје судбину Републике Српске, покушавајући да је обесправе и кидишу над њеним слободарским духом, а у чему Британци имају безусловну подршку представника појединих медија и невладиних организација који су на њиховом платном списку – истиче се у заједничком писму омладинских, студентских, борачких, научних и културно-спортских организација Републике Српске.

Навели су да ће Рајан у Бањалуци боравити два дана.

– Наредна два дана Уна Рајан, запосленица у Министарству спољних послова Велике Британије, у Одјељењу за Западни Балкан, и вођа тима за БиХ, боравиће у Бањалуци како би српским издајницима који руше Републику Српску додијелила нове задатке, а тиме и нову новчану траншу – истиче се у писму.

Нагласали су да јавност и овај пут свједочи „издаји Републике Српске од оних који се наводно залажу за слободу медија, говора и изражавања и плејаду других универзалних људских права“.

– Са очигледном намјером да што више нанесу штете Републици Српској и њеним инстутицијама. Легитимне омладинске, студентске, борачке, културно-спортске, научне и друге организације цивилног друштва Републике Српске, које његују патриотска осјећања према завјету предака и његују оно што су нам они оставили у насљеђе, позивају грађане Републике Српске да добро „отворе очи“, а опозиционе прваке и „сорошевске организације“ да положе рачуне народу и дају одговор колика је цијена издаје Републике Српске – наводи се у заједничком писму.

ИЗВОРртрс
Претходни текстОрлић опозицији: Захтјев за ванредне изборе биће прихваћен са одушевљењем
Сљедећи текстДодик: Српска домаћин великанима европске кошарке