Насловна Uncategorized За викенд освјежење са повременом кишом

За викенд освјежење са повременом кишом

204
0

У Републици Српској ће за викенд доћи до освјежења са повременом кишом, док ће у понедјељак, првог дана августа, бити топло вријеме, без врућина, а наредног дана са нешто вишом дневном температуром, подаци су Републичког хидрометеоролошког завода.

Сутра ће у првом дијелу дана на сјеверу и западу доћи до освјежења са повременом кишом и пљусковима са грмљавином, док ће на југу и истоку бити сунчано и врло топло. Током поподнева и до вечери освјежење и пљускови ће се проширити ка истоку и југу, а на сјеверу ће доћи до постепеног престанка падавина.

Очекују се и локалне непогоде уз јаче пљускове и понегдје појава града.

Минимална температура ваздуха биће од 16 до 21, на југу до 25, а максимална температура од 27 на сјеверозападу до 37 на југоистоку, у вишим предјелима на западу од 24 степена Целзијусова.

У недјељу, 31. јула, биће угодније вријеме уз нижу температуру у односу на претходне топле дане. Ујутру ће бити умјерено до претежно облачно, на истоку још понегдје уз слабу кишу.

Током дана биће сунчано, на истоку промјенљиво уз повремену кишу и локалне пљускове само понегдје.

Минимална температура ваздуха биће од 12 до 18, на југу до 22, а максимална температура ваздуха од 26 до 32, у вишим предјелима од 23 степени Целзијусова.

У понедјељак ће јутро бити свјеже, поготово у вишим предјелима, а током дана сунчано и топло вријеме, без врућина.

Минимална температура ваздуха од 10 до 16, на југу до 22, а максимална од 27 до 33, а у вишим предјелима од 23 степена Целзијусова.

У уторак, 2.августа, јутро ће бити свјеже, поготово у вишим предјелима. Током дана биће сунчано и топло вријеме, са нешто вишом дневном температуром него претходног дана.

Минимална температура ваздуха биће од 10 до 16, на југу до 22, а максимална температура ваздуха од 28 до 34, у вишим предјелима од 23 степена Целзијуова.

Претходни текстРадници Алумине траже повлачење одлуке о продаји потраживања
Сљедећи текстИлиндански братски сусрети- Поетско вече „Стих и перо горе Романије“.