Насловна Најновије За викенд падавине повремено

За викенд падавине повремено

134
0

У Републици Српској за викенд ће бити промјенљиво вријеме, повремено са падавинама, прогноза је Републичког хидрометеоролошког завода.

Сутра се наставља облачно и тмурно вријеме повремено са падавинама. Ујутро ће падати слаба киша, у вишим предјелима слаб снијег.

Током дана биће облачно и претежно суво, киша ће падати понегдје на југу.

Минимална температура ваздуха износиће од минус два до четири, на југу до седам, а максимална од један до осам, на југу до 12 степени Целзијусових.

Вјетар ће бити слаб до умјерен источни и сјевероисточни.

У суботу, 3. децембра, и даље ће бити облачно, тмурно и претежно суво, а дневна температура биће у благом порасту.

Врло слаба киша падаће само понегдје. Увече и током ноћи киша ће јачати на југу и западу, а до наредног јутра падавине ће се ширити ка истоку и сјеверу.

Минимална температура ваздуха износиће од минус један до четири, на југу до осам, а максимална од три до девет, на југу до 14 степени Целзијусових.

У недјељу, 4. децембра, биће облачно са јачом кишом на југу и западу први дио дана. На истоку ће бити мало топлије и промјенљиво облачно са краћим сунчаним периодима и повремено слабом кишом.

Минимална температура ваздуха износиће од један до шест, на југу до 10, а максимална од шест на западу до 13 на југу и истоку, у вишим предјелима од два степена Целзијусова.

У понедјељак, 5. децембра, и даље ће бити претежно облачно, само понегдје са слабом и пролазном кишом. Биће топлије уз краће сунчане периоде, углавном на истоку.

Минимална температура ваздуха износиће од два до шест, на југу до 10, а максимална од шест до 11, на југу до 15 степени Целзијусових.

ИЗВОРсрна
Претходни текстВишеград: Пријављено осам случајева насиља, жртве углавном жене
Сљедећи текстВишковић: У Српској нико неће расписивати референдум