Насловна Вијести Сервисне информације За викенд промјенљиво и нестабилно вријеме

За викенд промјенљиво и нестабилно вријеме

134
0

У Републици Српској ће за викенд бити промјенљиво и нестабилно вријеме, повремено са кишом и максималном температуром ваздуха у недјељу, 28. маја, до 24 степена Целзијусова, прогноза је Републичког хидрометеоролошког завода.

Сутра ујутро и прије подне биће промјенљиво облачно уз сунчане периоде и повремену кишу и пљускове на сјеверу и истоку, а на југу претежно сунчано.

Послије подне ће бити нестабилно, уз честу кишу и пљускове са грмљавином у већини предјела. На сјеверу и истоку ће понегдје бити и локалних непогода.

Увече и у ноћи на истоку биће јачих падавина које ће се премјештати ка сјеверу и западу.

Минимална температура ваздуха износиће од 12 до 17, у вишим предјелима од осам степени, а максимална од 20 до 26, у вишим предјелима од 15 степени Целзијусових.

Вјетар ће бити слаб до умјерен сјеверних смјерова, увече понегдје јак.

У суботу, 27. маја, биће мало свјежије и промјенљиво облачно повремено са кишом и пљусковима са грмљавином. На југу ће бити претежно сунчано.

Престанак падавина и разведравање очекују се касније поподне.

Минимална температура ваздуха износиће од 11 до 18, у вишим предјелима од седам, а максимална од 14 до 22, на југу до 26 степени Целзијусових.

У недјељу, 28. маја, у првом дијелу биће сунчано и мало топлије уз промјенљиву облачност. Током поподнева биће нестабилно уз повремену кишу и локалне пљускове. На југу ће остати претежно сунчано.

Минимална температура ваздуха износиће од осам до 15, а максимална од 16 до 24, на југу до 27 степени Целзијусових. 

ИЗВОРсрна
Претходни текстТијана Бошковић посјетила учеснике Европског школског првенства у одбојци
Сљедећи текстСајмови прилика за промоцију домаћих аутохтоних производа