Насловна Најновије За викенд промјенљиво облачно уз сунчане периоде

За викенд промјенљиво облачно уз сунчане периоде

169
0

У Републици Српској за за викенд ће бити промјенљиво облачно вријеме, уз сунчане периоде и максималну дневну температуру до 25 степени Целзијусових.

Метеоролози су за сутра најавили сунчано вријеме, уз малу до умјерену облачност и мало нижу дневну температуру ваздуха. Магла је могућа понегдје током јутра око ријека и по котлинама, подаци су Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, претежно источни и сјевероисточни, послије подне промјенљивих смјерова.

Минимална температура ваздуха биће од седам до 14, у вишим предјелима од два, а максимална дневна од 17 до 24, у вишим предјелима од 13 степено Целзијусових.

У суботу, 8. октобра, биће промјенљиво облачно уз сунчане периоде и за који степен топлије него у петак. Магла ће се јављати понегдје током јутра око ријека и по котлинама.

Минимална температура ваздуха биће од осам до 15, у вишим предјелима од четири, а максимална од 18 до 25, у вишим предјелима од 16 степени Целзијусових.

У недјељу, 9. октобра, биће промјенљиво до претежно облачно уз сунчане периоде.

Увече и током наредне ноћи доће до постепеног разведравања прво на сјеверу, потом и у осталим крајевима.

Минимална температура ваздуха од осам до 15, у вишим предјелима од пет, а максимална од 18 до 25, у вишим предјелима од 15 степени Целзијусових. 

ИЗВОРсрна
Претходни текстДоговорена сарадња са дјечијим хирургом Величком Трајковићем
Сљедећи текстЛукић: СДС копни и биљежи пад повјерења бирача