Насловна Најновије За четвртак најављена јавна трибина “Шта Пале и Паљани имају од Јахорине?”,...

За четвртак најављена јавна трибина “Шта Пале и Паљани имају од Јахорине?”, Којић поручио да неће учествовати

244
0

У четвртак, 5. септембра, на Палама ће бити одржана јавна трибина о теми „Шта Пале и Паљани имају од Јахорине?“, у организацији Економског факултета Универзитета у Источном Сарајеву.

Организатор је навео да је циљ одржавања јавне трибине, да се анализирају и унаприједе бенефити од туризма у општини Пале.

Такође, на плакату којим се јавна трибина најављује наведено је да ће учесници бити Драган Соколовић, секретар Удружења хотелијера „Јахорина“, Дејан Којић, предсједник Регионалног одбора ДЕМОС-а, Дамјан Шкипина, посланик у Народној скупштини Републике Српске, Владимир Лучић, одборник ПДП-а у Скупштини општине Пале и Недељко Елек, предсједник Надзорног одбора Олимпијског центра „Јахорина“.

Након што је најављено одржавање јавне трибине о теми “Шта Пале и Паљани имају од Јахорине”, један он најављених учесника Дејан Којић, објавио је на свом инстаграм профилу, да му није јасно зашто је његово учешће најављено.

Којић је обавијестио пратиоце и јавност да неће бити учесник најављене трибине, о чему је, подсјећа, правовремено обавијестио организатора овог догађаја.

Модератор ће бити професор доктор Марко Ђого, а трибина је заказана за 18.00 часова у амфитетару Економског факултета.

ИЗВОРсрна, фото илустрација
Претходни текстВече српске културе у Палама 11. септембра
Сљедећи текстХеликоптер гаси пожар на депонији код Вишеграда