Насловна Најновије Због снијега успорено одвијање саобраћаја

Због снијега успорено одвијање саобраћаја

156
0
Због снијега је успорено одвијање саобраћаја на већини путева у Републици Српској,посебно у вишим предјелима и преко превоја.Коловози су мокри и клизави,а скрећемо пажњу и на поледицу.На свим дионицама савјетујемо опрезну вожњу и напомињемо да је посједовање зимске опреме законски обавезно.

– На мосту Краља Александра у општини Рудо, на путном правцу М II-507 Бродар-граница РС/РСР (Рудо) забрањен је саобраћај за теретна возила укупне масе преко 10 тона, док се за путничка возила ограничава брзина кретања на 20 км/х.

-Због активираног клизишта, саобраћај се на дионици маг. пута Фоча-Горажде, у мјесту Филиповићи (на самој линији разграничења), одвија отежано, једном саобраћајном траком.

-У току су радови на реконструкцији магистралног пута М-I 111, дионица Брод на Дрини (Фоча)-Хум (Шћепан Поље), због чега је измијењен режим одвијања саобраћаја и постављена привремена саобраћајна сигнализација. (Предвиђено је да радови трају до 31.12.2022. год).

-Због бројних одрона и опасности од клизишта, на магистралном путу Брод на Дрини-ГП Хум/Шћепан Поље путничка возила саобраћају отежано, док је за теретна возила саобраћај обустављен. 

-На ГП  у БиХ  нема дужих чекања на прелазак границе.

Претходни текстПланирани радови на електро мрежи у Палама и Сокоцу
Сљедећи текстОбиљежено 120 година СПКД „Просвјета“