Насловна Најновије Измјена режима саобраћаја због прославе Дана Републике

Измјена режима саобраћаја због прославе Дана Републике

217
0

У ужем центру општине Источно Ново Сарајево поводом обиљежавања Дана Републике Српске данас ће доћи до привремене измјене режима саобраћаја.

Одјељења за просторно уређење, саобраћај и стамбено-комуналне послове града Источно Сарајево дало је сагласност Полицијској управи Источно Сарајево за привремену измјену режима саобраћаја у ужем центру општине Источно Ново Сарајево данас од 7.00 часова до завршетка манифестације.

Привремена измјена режима саобраћаја односи се на Улицу Стефана Немање од раскрснице са Улицом војводе Радомира Путника па до раскрснице са Дечанском улицом, дио те улице од раскрснице са Улицом Стефана Немање до раскрснице са Улицом прве сарајевске бригаде, као и на Улицу прве сарајевске бригаде од раскрснице са Дечанском улицом до раскрснице са Спасовданском улицом.

Измјена се односи и на дио Спасовданске улице до раскрснице са Улицом прве сарајевске бригаде до раскрснице са Улицом Стефана Немање, те на дио Улице војводе Радомира Путника од раскрснице са Улицом Змај Јовина до раскрснице са Карађорђевом улицом, наспрам мотела „Вељине“

ИЗВОРсрна
Претходни текстОбиљежавање Дана Републике Српске
Сљедећи текстДанас Свети архиђакон Стефан