Насловна Најновије Из Источног Сарајева креће приказивање филма о злочинима над Русима

Из Источног Сарајева креће приказивање филма о злочинима над Русима

203
0

Удружење грађана „Источна алтернатива“ Републике Српске организоваће у понедјељак, 12. децембра, у Источном Новом Сарајеву приказивање кратког документарног филма о украјинским злочинима над руским народом и војницима, након чега је планирано да буде емитован у свим градовима и општинама у Српској.

Из „Источне алтернативе“ наводе да се приказивањем овог кратког документарног филма пружа отпор медијској сатанизацији свега што је руско и истином се супротставља пропаганди западних медија.

„Циљ приказивања овог документарног филма јесте упознавање становништва Републике Српске о злочинима украјинских фашиста и истини да је Русија стала у одбрану човјечанства од најезде империјалистичког западног зла које жели да експлоатише богатства и уређује цијели свијет по својој вољи и интересу угњетавајући и уништавајући све ко им се успротиви“, истиче се у саопштењу.

Осим приказивање филма заказаног за 18.00 часова у Културном центру у Источном Новом Сарајеву, присутнима ће се обратити представници Удружења „Источна алтернатива“ Републике Српске и њихови гости.

ИЗВОРсрна
Претходни текстАустралија објавила Ђоковићев повратак
Сљедећи текстПрелиминарни резултати за суфинансирање пројеката ЗЕВ-а на подручју општине Источна Илиџа