Насловна Најновије Из ОЦ Јахорина најављени промотивни периоди са попустом до 50% на ски...

Из ОЦ Јахорина најављени промотивни периоди са попустом до 50% на ски карте

86
0

Директор Олимпијског центра „Јахорина“ Дејан Љевнаић, најавио је отварање нове зимске сезоне на овој планини за 12. децембар, уз нове садржаје и инфраструктуру, са низом погодности на ски-карте.

Љевнаић је рекао да се наставља са значајним улагањима у унапређење садржаја и инфраструктуре на Јахорини, чиме се ова планина позиционира као водећа дестинација за зимски туризам у региону.

Он је апеловао на хотелијере и угоститеље на планини, да констатно унапређују понуду.

„Упознао сам скијаше током 17 година у ски-бизнису и они су платежно способни, али изузетно цене свој новац и нуди им се све више могућности и алтернатива. Када једном оду скијаши са планине, тешко да ћемо их поново вратити, зато је сада право време да реагујемо“, рекао је Љевнаић.

Он је навео да су, без обзира на нова улагања цијене ски-карата на Јахорини остале на истом нивоу као и претходне године, с тим што је омогућен низ додатних погодности, као што је претпродаја са попустом од 15 одсто која је била актуелна током цијелог љета до 2. октобра.

Претпродаја је настављена, те попуст на куповину ски карата до 1. новембра износи 10 одсто, саопштено је из Олимпијског центра „Јахорина“.

Најављени су и промотивни периоди са попустом до 50 одсто на ски карте, али и креирани посебни пакети погодности за смјештај и ски карте.

Искорак ове године је и попуст од 50 одсто на све ски-карте које се купе и искористе у периоду опенинга у трајању од седам дана, након чега ће бити настављен попуст од 30 одсто до 22. децембра.

Љевнаић је рекао да ће на захтјев скијаша, попусти на ски-карте бити одобравани у складу са расположивим ски-стазама и инталацијама.

Пуне цијене ски карата важиће само када су све ски-стазе на располагању.

„Сматрам да треба да се коригују цене, да се синхронизујемо и пратимо једни друге, како са улагањима и унапређењима понуде, тако и са ценовном политиком и попустима, треба да скијашима нудимо алтернативе и приступачне верзије понуде од смештаја до хране и пића. Скијаше можемо и требамо задржати најбољим омером цена/квалитет по чему смо се годинама издвајали од осталих“, рекао је Љевнаић.

Једна од иновација ове зиме на Јахорини је отварање четвртог дјечијег полигона, смјештеног изнад полаза шестосједа „Огорјелица“.

Овај полигон, са покретном траком дужине 52 метра, представља идеалну стазу за дјецу која уче скијати, али и за породице које планирају боравак у том дијелу планине, навели су из Олинпијског центра.

У саопштењу се напомиње да захваљујући својој локацији, близу смјештајних објеката, нови полигон пружа практичност и омогућава брз приступ стази, чиме се значајно побољшава квалитет боравка за све госте.

Полигон је још један корак ка стварању садржаја који Јахорину чине савршеном дестинацијом за зимски породични одмор, додаје се у саопштењу.

Осим дјечијег полигона, ове зиме Олимпијски центар „Јахорина“ уводи и нове ски депое на полазној станици гондоле „Пољице“.

Модерни локери омогућавају скијашима и бордерима сигурно и једноставно одлагање опреме одмах након скијања, без потребе за ношењем тешке опреме до смјештаја, истакли су из Олимпијског центра.

Јахорина је значајно проширила могућности ноћног скијања завршетком великог пројекта расвјете на стазама.

Постављањем 44 нова стуба са рефлекторима, који повезују стазе „Новак Ђоковић“ и „Прача“, скијаши ће сада имати прилику да истражују нове ноћне руте, уживајући у магији ноћног скијања на освијетљеним стазама које испуњавају ФИС стандарде, са савршеном видљивошћу и сигурношћу, наводи се у саопштењу.

Из Олимпијског центра су нагласили да се Јахорина поноси и инсталацијом новог ски-лифта, који повезује стазе „Трново“ и „Пољице“, а омогућава и лак приступ популарним скијашким тачкама као што су „Новак Ђоковић“, „Огорјелица“, „Скочине“ и „Рајска долина“.

Лифт, дужине 600 метара и капацитета од 1.200 скијаша на сат, омогућава брзу и удобну вожњу у трајању од само три минуте, чинећи истраживање планине још приступачнијим, чак и у неповољним временским условима, додаје се у саопштењу.

Јахорина је проширила скијашку инфраструктуру новим стазама, које не само да повећавају површину за скијање, већ смањују гужве и подижу ниво безбједности, омогућавајући свим скијашима, било почетницима или професионалцима, да максимално уживају.

„Ове инвестиције на Јахорини представљају доказ посвећености Олимпијског центра да унаприједи квалитет услуге, чиме се додатно учвршћује позиција Јахорине као једне од најатрактивнијих зимско-туристичких дестинација у региону“, наведено је у саопштењу.

ИЗВОРсрна, фото Ослобођење
Претходни текстВојна помоћ ЕУ – Украјини достигла 42 милијарде евра
Сљедећи текстДодику нуђена ослобађајућа пресуда ако прихвати централизацију БиХ