Насловна Најновије Има 81 годину и бодри „Орлове“ у Катару

Има 81 годину и бодри „Орлове“ у Катару

187
0

То што за три мјесеца пуни 81 годину није спријечило Крагујевчанина Миленка Марјановића, великог љубитеља фудбала, да са породицом отпутује у Катар и бодри српске фудбалере.

Своју лојалност и посвећеност репрезентацији, показао је безброј пута, а многи кажу да његово присуство на трибинама доноси срећу.

Навијачки тим из срца Шумадије предводи Миленко Марјановић, спортски радник, заљубљеник у фудбал. Гдеј год да је српска репрезентација, ту је и он. Три деценије путује на сва – европска и свјетска првенства.

– Поздрављам све наше играче, посебно Филипа Костића и селектора Драгана Стојковића, да знају да ја стижем и да се не сикирају – каже Миленко Марјановић из Крагујевца.

Вођа експедиције

Вођа шумадијске експедиције, своју љубав пренио је на насљеднике – синове и унуке.

– Ишли смо у Русију 2018. и сад у Катар. Ја сам узбуђен, баш чекамо веома дуго – додаје Вељко Марјановић.

– Нема ништа лепше стварно и памтићемо док смо живи деду, ово је лепо од њега што нас води овако – задовољан је унук Марко Марјановић.

А, деда, ће сигурно бити и права атракција на трибинама – у традиционалној српској ношњи.

– Да виде шта је стара Србија, шта бити Шумадинац, шта бити родољуб и мени је част и задовољство да могу у народној ношњи да одему тај Катар. Ако је врућина, ништа мени не смета, важно је да ја донесем срећу – истиче Миленко Марјановић из Крагујевца.

Пред утакмицу са Бразилом – Марјановићи су оптимисти. Успјех је кажу што смо у друштву са најбољима.

– Прво што смо прошли директно у Катар, па онда смо из Б дивизије прешли у А дивизију. Уопше је ова репрезентација за тих годинуипо дана, од када је Драган селектор, доста урадила и вратила поверење – додаје Миленко Марјановић из Крагујевца за РТС.

Највјернијег навијача Србије и његову породицу, из Крагујевца су испратили пријатељи и пјесма. Разлога за славље, увјерен је, биће и по повратку са свјетског првенства.

ИЗВОРНезависне
Претходни текстКадети ФК “Младост” Рогатица шампиони јесењег дијела првенства
Сљедећи текстБивши ђаци платили матурантима екскурзију у Свету земљу