Насловна Вијести Источно Сарајево Институције Српске снажно подржавају развој локалних заједница

Институције Српске снажно подржавају развој локалних заједница

229
0

Начелник општине Пале Бошко Југовић изјавио је Срни да је сусрет Паљана са српским чланом Предсједништва БиХ Милорадом Додиком и његовим сарадницима јасно потврдио чињеницу о снази, јединству, енергији и вољи институција Републике Српске да у овој локалној заједници, окупљено и сложно, буде настављена афирмација развојне политике у корист свих њених грађана.

Југовић је изразио задовољство због чињенице да Влада Републике Српске у континуитету води рачуна о равномјерном развоју и осталих локалних заједница у Српској.

Он је захвалио Додику и званичницима Републике Српске за континуирану подршку, истичући да је Општинска управа постигла завидне резултате и да Пале као просперитетна локална заједница настављају пут динамичног привредно-економског развоја.

„Развој Олимпијског центра `Јахорина` и његово мјесто међу најсавременијим туристичким центрима, јачање Универзитета у Источном Сарајеву и наших факултета, изградња нових вртића, локалне инфраструктуре и мноштво садржаја у области образовања, културе и спорта који карактеришу уређену и перспективну животну средину – резултати су и пословни успјеси који носе наш заједнички печат и потпис“, рекао је Југовић.

Он је у име Општинске управе поручио да је поносан на све што је заједнички урађено.

„Можемо да се поносимо оним што смо урадили, можемо да се радујемо ономе што тренутно радимо и са задовољством да најавимо више нових пројеката који ће представљати историјске моменте и на Палама и у Источном Сарајеву, који ће донијети оно што је донедавно дјеловало као сан, а сада је реалност и извјесна будућност овог краја“, нагласио је Југовић.

Југовић, који је и предсједник Општинског одбора СНСД-а Пале, поручио је да ће сви напори и резултати континуираног и преданог рада бити верификовани новом побједом на предстојећим општим изборима.

Синоћњем дружењу Додика са становницима Пала присуствовали су предсједавајући Савјета министара Зоран Тегелтија, министар спољне трговине и економских односа у Савјету министара Сташа Кошарац и начелници сусједних општина.

ИЗВОРсрна
Претходни текстИнституције Српске снажно подржавају развој локалних заједница
Сљедећи текстДојаве о бомбама и у Херцеговини