Насловна Вијести Источно Сарајево Источна Илиџа: Позив за упис у школу сликања за дјецу

Источна Илиџа: Позив за упис у школу сликања за дјецу

282
0

Центар за културу и информисање Источна Илиџа, организује од 8. до 12. августа бесплатну школу сликања за дјецу узраста до 15 година.

Радионице ће бити организоване на шеталишту „Др Миодраг Лазић“, а водиће их професор ликовне умјетности Владимир Јакшић, најављено је из Центра за културу и информисање Источна Илиџа.

Програм „Школа сликања за дјецу“ је нови програм Центра за културу и информисање Источна Илиџа, у оквиру којег ће дјеца стећи и развијати прва знања о сликарству и квалитетно проводити слободно вријеме, а пријаве су обавезне.

Планирано је да школа буде организована од 18.00 до 19.30 часова, а полазници ће бити упознати о различитим ликовним техникама оловка, угљен, комбинована техника, акварел.

Дјеца ће имати адекватан стручни и педагошки надзор, а од заинтересованости ће зависити ток и динамика рада овог програма, наводи се у саопштењу.

Заинтересовани се могу пријавити на број телефона 066/372-460 или на мејл адресу Центра за културу и информисање: centarzakulturu.istocnailidza@gmail.com, најкасније до понедјељка, 8. августа до 12.00 часова.

ИЗВОРсрна
Претходни текстДелегација из Ниша у посјети Градској управи Источно Сарајево
Сљедећи текстОбезбиједити 1,5 милиона КМ за изградњу основне школе у Источном Новом Сарајеву