Насловна Најновије Источно Ново Сарајево: Почео позивни турнир ветерана

Источно Ново Сарајево: Почео позивни турнир ветерана

164
0

Вечерас је почео и позивни турнир ветерана који ће трајати два дана, а на играчке дане подсјетили су фудбалери Касиндола, Славије, Фамоса и сарајевског Трећег полувремена, великих пријатеља фудбала у Источном Сарајеву, екипа која се увијек одазивала на све хуманитарне утакмице у овом граду.
Ветерански клуб Треће полувријеме је у полуфиналу савладао Касиндо 5:1. Елведин Хасић је постигао два гола, а по гол су додали Амер Хаџић, Харис Каљанац и Алмир Имамовић, док је једини гол за Касиндо постигао Богдан Панџић.

Други ревијални меч ветерана донио је дуел Славије и Фамоса. Пред почетак овог меча одана је почаст ветеранима оба клуба који су преминули у прошлој години, Бојану Јамини, Огњену Куљанину, Драгану Драговићу и Веселину Пукети.
Након тога, представници обје екипе, као и директор турнира Мирко Чампара уручили су поклон дрес, слику и статуу Мирку Марвану, истинској легенди града и југословенског футсала који је са утакмицом ветерана Славије и Фамоса ставио тачку на своје играчке наступе на паркету.

Фамос је брзо повео са 3:0 головима Дамира Пећанца, Душка Лучића и Ђорђа Лубуре, да би до полувремена резултат смањио послије лијепе акције Милан Муминовић и то је био резултат првог полувремена.

У 25. минути Крешталица је немоћан послије одличног шута Игора Радовановића и Славија долази до 3:2, а након двије одличне одбране, Крешталица је и по трећи пут савладан након шута Ђорђа Грубачића, 3:3. Зоран Кокот доноси потпуни преокрет Славији, али Ђорђе Лубура враћа ствари на почетак, да би Бојан Регоје сјајним голом након прекида донио ново водство Славији 5:4, а побједу је овјерио Игор Радовановић поготком за 6:4.

ИЗВОРФејсбук профил Божићни турнир у футсалу „Источно Ново Сарајево 2022“
Претходни текстНастављен Божићни турнир у футсалу „Источно Ново Сарајево 2022“
Сљедећи текстИсточно Ново Сарајево: Признање за Мирка Марвана