Насловна Најновије Источно Сарајево: Најбоља представа „Спортско срце“ (ФОТО)

Источно Сарајево: Најбоља представа „Спортско срце“ (ФОТО)

172
0

Најбоља представа на 27. Међународном фестивала малих сцена и монодраме Источно Сарајево је „Спортско срце“ у извођењу „Звездара театра“ из Београда.

Најбоља монодрама је ауторски пројекат „Крлежина Салома“ Маје Ђуриновић и Селме Мехић, а најбољи глумци су Татјана Бошковић за улогу у представи „Успомене на Сару Бернар“ позоришта из Херцег Новог, те Жељко Еркић из Бањалуке који је глумио у двије представе – „Пиџама за шесторо“ и „Изгубљени у Бруклину“.

Селектор Фестивала био је драмски умјетник Љубо Божовић.

Чланови Организационог одбора Фестивала су градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић, начелници општина Источно Ново Сарајево и Источна Илиџа Јован Катић и Маринко Божовић, селектор Љубо Божовић и директор Фестивала Младен Јанковић, директор Културног центра Источно Ново Сарајево.

Покровитељи Фестивала су Министарство просвјете и културе Републике Српске, Министарство културе и информисања Србије, град Источно Сарајево и општине Источно Ново Сарајево и Источна Илиџа.

Генерални медијски покровитељ је Радио-телевизија Републике Српске, а медијски спонзори су Новинска агенција Републике Српске – СРНА, Радио-телевизија БН, Радио-телевизија Источно Сарајево, ЕЛТА1 ХД, РТВ БиХ и БХ Радио 1. 

ИЗВОРСрна, фото: КЦ Источно Ново Сарајево, РТВИС
Претходни текстЕмисија „Источна трибина“ 05.11.(ВИДЕО)
Сљедећи текстДанас облачно